Σχετικά με εμάς

ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1996

Ποιοι είμαστε

Η Geoterra ιδρύθηκε το 1996, με στόχο να γίνει ένας αξιόπιστος επιστημονικός συνεργάτης, ικανός να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες του κλάδου της βιομηχανίας των υποδομών στους τομείς του γεωτεχνικού σχεδιασμού και του ποιοτικού ελέγχου.

Τα τελευταία 25 χρόνια, η Geoterra δραστηριοποιείται στους τομείς του Γεωτεχνικού Σχεδιασμού, της Εδαφομηχανικής, της Μηχανικής Βράχων και του Ποιοτικού Ελέγχου Πολιτικών Έργων, συμμετέχοντας σε πολλά έργα υποδομής μεγάλης κλίμακας στην Ελλάδα (Εγνατία Οδός, Π.Α.Θ.Ε., Τραμ Αθηνών, Ολυμπιακά έργα, Νέος Αυτοκινητόδρομος, Αυτοκινητόδρομος Ολυμπίας).

Σήμερα, η GeoTerra συνεχίζει τη δυναμική της παρουσία μέσω επιλεκτικών συνεργασιών, συμμετέχοντας σε διάφορα απαιτητικά έργα.

Η εταιρεία βρίσκεται στην Αθήνα, Ελλάδα. Στεγάζεται σε ένα κτίριο 450 τ.μ., το οποίο περιλαμβάνει τόσο το Τμήμα Γεωλογικού – Γεωτεχνικού Σχεδιασμού & Συμβουλευτικής όσο και το Εργαστήριο Γεωμηχανικής & Ποιοτικού Ελέγχου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διαβάστε για τα έργα μας, το όραμά μας και την αποστολή μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

icon-mountains

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ – ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΕΩΚΙΝΔΥΝΩΝ

“Μια βελονιά στο χρόνο σώζει εννέα”
Προσδιορισμός γεωκινδύνων μέσω κατάλληλων εργαλείων έρευνας για τον προσδιορισμό και την αξιολόγηση όλων των πιθανών κινδύνων προκειμένου να εφαρμοστούν προληπτικά τυχόν απαιτούμενα μέτρα μετριασμού.

project-work

ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

“Ο άνθρωπος δεν είναι παρά προϊόν των σκέψεών του. Αυτό που σκέφτεται είναι και αυτό που γίνεται.” (Mahatma Gandhi)

Οι άνθρωποί μας, έμπειροι και ταλαντούχοι Μηχανικοί και Γεωεπιστήμονες, συνεργάζονται πάνω στις σκέψεις σας για να δημιουργήσουν και να εφαρμόσουν ασυνήθιστες ιδέες ώστε να βελτιστοποιήσουν το σχέδιό σας.

quality-control

ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΣ

“Η ποιότητα δεν είναι ποτέ ατύχημα”
Εξειδικευμένος εξοπλισμός για Γεωμηχανική & Δοκιμή Υλικών και Εμπειρογμώμονες Ποιότητας.
Ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για επι τούτω κατασκευαστικές λύσεις.

windmill

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

“Έγκαιρη – Με βάση τον προϋπολογισμό – Επί του πεδίου εφαρμογή”
Από τον σχεδιασμό έως την κατασκευή και τη διαχείριση έργων, μια ολιστική υποστήριξη μιας στάσης που διασφαλίζει την υλοποίηση του ενεργειακού έργου.

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Πελάτες & Συνεργάτες με τους οποίους έχουμε συνεργαστεί

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ψάχνετε τρόπους να εφαρμόσετε τις νέες σας ιδέες; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα συζητήσουμε για το έργο σας, θα κάνουμε ένα σχέδιο και θα αρχίσουμε να κάνουμε το όνειρό σας πραγματικότητα.